Bruus Biler / Leasing

Leasing på forholdsmæssig registreringsafgift - også kaldet flexleasing

Fakta om flexleasing

Begrebet flexleasing dækker over en lov som blev vedtaget af Folketinget den 18. december 2008, der har til formål at sikre, at registreringsafgiftslovens bestemmelser vedrørende betaling af den forholdsmæssige registreringsafgift er i overensstemmelse med EU-retten. Det betyder at danske leasingselskaber kan købe biler uden afgift, og lease dem ud til private eller virksomheder. Der betales kun registreringsafgift på bilen for den periode leasingaftalen løber i. Typisk 1, 2 eller 3 år.

Reglerne er lavet således, at det er bilens alder der afgør hvor meget afgift der skal betales pr. måned man kører i den.

Taksten er:

0-3 mdr.:       2 % pr. mdr.

3-36 mdr.:     1 % pr. mdr.

36 mdr.: =>   0,5 % pr. mdr.

Udover afgiften på 0,5 – 2 % pr. måned, betales også moms samt en “strafrente” til Skat. Alle disse udgifter betales til Skat af leasingselskabet og er indeholdt i din månedlige leasingydelse.

Overvejer du flexleasing bør du i særdeleshed gøre dig bekendt med følgende:

-          er kontantværdien på bilen realistisk i forhold til marked

-          er restværdien rimelig, og står du selv ”på mål” for at finde en 3. mands køber

-          bliver din førstegangsydelse brugt til at nedskrive fornuftigt på værdien af bilen


Vælger du at sige ja til din nye leasingbil hos Bruus-Jensen Biler A/S, vil du helt automatisk sige ja til alle tre punkter.

  1. Vi tilbyder altid kunden selv at udforske mulighederne for en tilsvarende bil I Europa, således, at kunden er tryg ved prisen.
  2. Som kunde hos Bruus-Jensen Biler A/S står du altid selv for restværdien, og vi forsøger altid at vejlede vores kunder sådan, at restværdien er så realistisk som muligt.  
  3. Hos Bruus-Jensen Biler A/S bruger vi i al væsentlighed din 1.gangsydelse til at nedskrive på bilen.

Vi leaser rigtig mange biler ud, og benytter kun anerkendte leasingselskaber som samarbejdspartnere.

Efter endt leasing står bilen igen uden dansk registreringsafgift og typisk også uden moms. Du har derfor ifm. udløb af din leasing hele Europa som handelsplads.

Husk altid, at en leaset bil ikke er omfattet af købelovens regler om reklamationsbestemmelser, da bilen er leaset og ikke købt.  

Er du  i tvivl, eller har du spørgsmål om leasing er du altid velkommen til at kontakte vores salgsteam for en snak om din næste bil. 

Nyhed
Peugeot

Peugeot 208

e-HDi 114 Allure
Peugeot 208 e-HDi 114 Allure