Bruus Biler / Om os

Om os

Nordsjællands Bilhus er et moderne og dynamisk Bilhus med hovedkontor i Hørsholm, Nordsjælland. Derudover har vi afdelinger både i Virum, Lyngby, Farum, Birkerød, Hvidovre og Rødovre.

Hos os er en bil ikke bare en bil – vi elsker nemlig biler, og denne passion har vi nu udlevet fra samme adresse og cvr.nr. på Hammervej 4 i over 10 år. Det er blevet til flere tusinde bilhandler, og heldigvis kommer mange af vores kunder igen og igen.

En ny brugt bil er en stor investering, som for de fleste mennesker kræver mange overvejelser. I processen skal du som kunde for alt i verden have en god og tryg følelse både før, under og efter købet. Vi har vores eget engros-selskab der køber ind både nationalt og internationalt – men kun til os. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at den bil som du overvejer, er udvalgt blandt mange og fundet egnet til salg fra vores butik.

Vores medlemskaber og værksted

Nordsjællands Bilhus A/S er naturligvis medlem af de relevante brancheorganisationer. Det er din garanti for en sikker handel. 

       

 

 

 

 

 

Reparation af din bil er en tillidssag, og lige præcist dér ønsker vi at adskille os fra vores autoriserede kollegaer. Vi følger de serviceplaner, som der forligger specifikt for din bilmodel således, at du er på den sikre side. Men vi skifter ikke noget uden, at hver enkelt del har været grundigt overvejet af vores personale, og vi fakturerer kun for forbrugt tid. Dvs., at du betaler kun for den tid, som rent faktisk er brugt på din bil.  

Vi er medlem af Danmarks stærkeste værkstedskæde, Din Bilpartner. Medlemskabet giver os en masse fordele, som vi udnytter til gavn for vores kunder. Dernæst sætter medlemskabet krav til hele vores personale, således, at vi er rustet til både nutiden og fremtiden.

Vores udlejning

Ved siden af vores salg og værksted er vi også en del af Oscar Biludlejning, og har i dag biludlejning i alle vores 6 afdelinger. Vi har langt over 100 udlejningsbiler kørende, og de spænder vidt fra helt små Citröen C1 til store 10-pallers flyttebiler med lift på. Vi har også busser samt store og små varevogne. Kort sagt, vi har biler til ethvert behov. Alle biler kan køre på alm. B-kørekort, og er alle under 3.500 kg i totalvægt. Klik på linket, og se hvor billigt vi kan holde dig kørende 

https://hejoscar.dk/afdelinger/biludlejning-hoersholm

 

Hos Nordsjællands Bilhus A/S modtager vi som udgangspunkt kun elektronisk fakturering.

Al fakturering skal ske til: faktura@nsbh.dk

Mail til vores værksted: vaerksted@nsbh.dk

Mail til salgsafdeling: salg@nsbh.dk

Mail til udlejning: hejoscar@nsbh.dk  

 

I henhold til gældende forbrugerlovgivning skal alle erhvervsdrivende oplyse deres kunder via hjemmesiden om, hvortil der kan klages i tvister, hvor køber og sælger ikke selv er i stand til at finde en tilfredsstillende løsning. Forbrugere kan klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup (www.bilklage.dk), over køb og reparation af biler og til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby (www.forbrug.dk) over køb af udstyr og tilbehør til biler.  

 

 

Nyhed
Peugeot

Peugeot 208

e-HDi 114 Allure
Peugeot 208 e-HDi 114 Allure